RO Study
👤
Lora561
Lora561
01-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos exercitiul 2
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-12-2018
1 țipă
2 plâng
3 se impacientează
4 se simt vinovați
5 zâmbesc
6 se rușinează
Answer Link
Fetty
Fetty
01-12-2018
1) Tipa
2) Plang
3) Se ascund
4) Se prefac
5) Rad
6) Rosesc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma La Urmatoarea Pronlema Si Daca Macar Unul Stie Raspunsul Prin Orice Rezolvare Daca Puteti Dati Raspunsul ENUNTUL ESTE :
Ce Inseamna Expresia Ai Deschide (cuiva)portile?Scrieti Ce Inseamna Si O Prop. Cu Acesta
Este La Optional Dar Am Pus Alte Limbi Dati Informati Cat Mai Multe Despre Plante Care Produc Lumina
Alcatuieste 2 Enunturi In Care Sa Utilizezi Cuvantul ,o' Cu Urm Valori Morfologice: a. Pronume Personal b.articol Nehotarat
Teorema Lui Pitagora.. Se Da Triunghi Dreptunghic ABC Cu AB=16cm, AC=12cm, M Apartine (BC) Si BM=4cm. Calculati Lungimea Segmentului AM. Sunt La Teorema Lui Pi
Completeaza Expresiile De Mai Jos Cu Elemente Potrivite. negru Ca ............. albastru Ca .............. rosu Ca ............. inalt Ca ................ amar
Motivul Calatoriei Este Foarte Vechi Si Frecvent In Literatura, Aceasta Putand Avea Semnificatii Diverse.Discutati Care Credeti Ca Sunt Semnificatiile Posibile
Imi Trebuie Un Cuvant Cu Rima Pt. Cuvintele Brad, Izvor Si Plin. Va Rog!
1 Pe 8 Impartit La 3 Pe 4!
1 Choisis La Bonne Forme: - Il A Un Beau/bel Chat Blanc . J'ai Vu Un Bel/beau Match. Tu As Fait Un Bel/beau Voyage En Afrique. Nous Avons Obtenu De Bells/beaux