👤
Radu5685
a fost răspuns

ajutor vreau sa-l teaduceti!!

Ajutor Vreau Sal Teaduceti class=

Răspuns :

De abia am ajuns in Statele Unite ale Americii si nu am niciun prieten, deci am fost foarte multumit/a sa intalnesc un american foarte dragut insala de mese a universitatii saptamana trecuta. Am avut o conversatie lunga, ea mi a spus povesti despre viata ei, mi-a aratat poze cu familia ei si mi-a lasat adresa sa. saptamana urmatoare am vazut-o, dar, chiar daca mi-a zambit si mi-a spus "Buna!", s-a dus si s-a ajezat la masa cu alti prieteni. Ma simt foarte ranit/a. Se asteapta sa ma duc eu la ea? Simt ca am nevoie de o invitatie.

au venit doar recent în SUA și nu au mulți prieteni, așa că am fost încântați să întâlnesc un american cu adevărat frumos în cantina colegiilor, săptămâna trecută. Am avut o conversație lungă, mi-a povestit povestea vieții ei, mi-a arătat fotografii ale familiei ei și mi-a lăsat adresa. În următoarea săptămână am văzut-o, dar, deși a zâmbit și a spus "Bună! " într-o manieră prietenoasă, ea a mers și a stat împreună cu alți prieteni, mă simt foarte rănită, se așteaptă să o cheme? Hana, Liban