RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos imi trb rapid dau coroana!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
01-12-2018
Răspuns
Poza conține rezolvarea.
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Nr Este Cu 7 Mai Mare Decat Altul.impartind Nr.obtinem Catul 1 Si Un Rest. Afla Restul
Imi Raspunde Cineva La Intrebarea:redacteaza O Compunere De 10 Randuri In Care Sa Realizezi O Intamplare In Timpul Unei Calatorii
Write A Letter To A Pen-friend(am Nevoie Sa Alcatuiesc O Scrisoare Unui Pix-prieten )(ma Poate Ajuta Cineva?)
Un Turist Parcurgercurge Un Traseu In Doua Zile Astfel:in Prima Zi Parcurege 40% Din Drum Iar A Doua Zi Ultimi 36 Km. A)AFLATI CATI KM ARE TOt Traseul
Precizați Funcția Sintactică A Cuvintelor Din Următoarea Propoziție: Azi E Iarna Pe Pamant
Extrage,din Text,un Cuvant Monosilabic Si Un Cuvant Plurisilabic
1.Un Grup De 5 Elevi Planteaza 9 Randuri De Pomi , A Cate 7 Pomi Pe Fiecare Rand . Cati Pomi Au Plantat Elevii ? va Rog Frumos Ajutati-ma Dau Coroana
In Triunghiul Isoscel ΔABC, M(∡BAC)=120°.Construim Pe Laturile [AB] Si [AC] (in Exterior) Triunghiurile Echilaterale ΔABF Si ΔACE. a)Aratati Ca Punctele A,B Si
| - 3| ² - 28 : (- 4) =?
Aduceti La Forma Cea Mai Simpla Expresia: a) [tex] \sqrt{(2-3 \sqrt{3} ^{2} } + 2 [/tex] I 3- √13 I - 7,5 (4-√8)² + 6,4 : (5-1,8)= b) I 7-2√3 I + I 1-3√3 I ²