RO Study
👤
Felo
Felo
30-11-2018
Matematică
a fost răspuns
ABCD pătrat.Perimetrul ABCD=36
Aria ABCD
Aria ABD
Răspuns :
Emoji808
Emoji808
30-11-2018
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANAc) Șervețelele Sunt Aduse Pe Nava Spațială Ambalate Câte 5 Într-un Pacget Care Costă 25 Euro. Ce Sumă S.a Cheltuit Pe Șervețelele Speciale, Știind Ca
Rephrase The Sentences Using Used To. 1. Gregory’s Mum Often Worked On The Night Shift. 2. Whenever He Had Time, He Chased Tornadoes. 3. When We Were Young, We
Intr-o Bobina Erau 50 De Metri De Sârmă,din Care S-au Consumat 74%.Cati Metri De Sarma S-au Consumat?
Transcrie În Spaţiul Liber Din Dreptul Fiecărei Cifre Litera Corespunzătoare Analizeicorecte Pentru Verbele Date, Căci Charlie Le-a Găsit Scrise Dezordonat Într
Va Rog Frumos Ajutați-ma Dau Coroana! O Mașina S-a Scumpit Cu 15% Din Prețul Pe Care L-a Avut Inițial .Dupa Un Timp,s-a Scumpit Din Nou Cu 10% ,ajugând Să Coste
Subpunctele B Și C Repede!
Buna! Studiez Psihologia Și Am Primit O Temă La Care Nu Stiu Sa Raspund Pentru Ca Am Întâlnit Și Eu Asta În Viața Mea! Întrebarea Suna Așa : Dacă Ai Intalnit O
Transcrie Din Cuvintele De Mai Jos Doar Cele Cu Diftongi : Curgea, Soarele, Veacuri, Mustacioara, Venea, Moale, Cobori, Pieri.
Bunba Brainly Ma Puteti Ajuta Cu 8 9 Si 10
Citeste Textul Cu Atentie!De Ce Nu Pot Arborii Umbla?(legendă Populară Româneoromânească)me Când Şi Arborileva Un Om Foarte Bogat, Darucat Lumea Toată,cesta În