RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-11-2018
Limba română
a fost răspuns
Ce este trăsăturile sufletești ale unui om
Răspuns :
Samuuuel84
Samuuuel84
30-11-2018
Adică cum este el: bun, rău, darnic, milos, zgârcit etc.
Answer Link
Liliciuciuc
Liliciuciuc
30-11-2018
Adica cum este el,de exempluharnic destept...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Învățăminte Încearcă Nica Din Această Intamplare? Fragmentul La Cireșe De Ion Creangă
Diferenta A 2 Nr. Este 24.stiind Ca Al 2 Lea Nr Este De 3 Ori Mai Mare Decat Primul Aflati Numerele
Ma Gandesc La Un Numar.il Inmultesc Cu Triplul Si Cu Insesitul Sau,din Rezultatul Obtinut Scad Produsul Dintre Numarul La Care M-am Gandit ,dublul Si Innoitul S
Scrie O Compunere De 10-15 Raduri, In Care Sa Descrii o Dimineata De Vara Traita Pe Terasa Unei Vile, La Mare..
Transforma Secventa Urmatoare, Astfel Incat Substantivul Măgarii Sa Fie In Cazul Vocativ :măgarii Să Rămănă Măgari. Modifica In Mod Corespunzator Modul Verbului
Am Comandat O Bicicleta A Ajuns Cu Curieru Si Nu-mi Place Ca Are Rotile De 24,e Mica,o Pot Da Inapoi La Stapan-ul Pe Care O Avut-o? Sa O Trimit Inapoi Si Sa-mi
Aratati Ca Numarul √(6+2√5)-√5 Este Intreg
Intr-un Camion Sunt 1200 Kg Cartofi ,iar Altul 900 Kg. In Primul Camion S-au Încărcat Cu 6 Saci Mai Mult Decat Al Doilea Camion. Daca Toţi Sacii Au Aceeasi G
Catul A Doua Numere Naturale Este 4 Restul 33si Diferenta 321 Care Sunt Numerele?
Construiti Doua Ptopozitii In Care Pronumele Personal De Persoana A 3a Singular Si Plural,genul Feminin Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Pronominal