RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog ex 8,9 dau coroana!
Răspuns :
Maya8119
Maya8119
30-11-2018
Imi dai coroana!Te rog
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Despărțirea In Silabe A Cuvântului Zmei
Vreau Să Vizitez Un Oraș Din Romania Și Aș Vrea Să Îmi Spuneti Un Oraș Care L-as Putea Vizita Iarna
Este A Patra Oara Cand Pun Aceasta Intrebare!Va Rog Ajutati-ma,treceti Cu Ochiul Si Pe La Mine! Ce Spuneti ,acest Eseu Corespunde Cerintei? Prezentati Formarea
Scrieti Verbele Din Paranteze La Timpul Perfect Simplu Respectand Persoana Indicata De Subiect. "Fata De Imparat (a Da) Apa Lui Prilslea.etc.
Sa Se Determine X Numar Natural Daca: 2|(2X+5)
Afla Cel Mai Mic Nr. De Trei Cifre Care Impartit La Un Nr. Par De O Cifra Si Restul 6
Suma A Trei Numere Naturale Este 739.primul Nr Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Doilea.stiind Ca Al Treilea Numar Este Mai Mare Cu 13 Dect Triplul Celui De-a
Va Rog Mult Traduceti-mi Si Mie Urmatoarele Versuri , In Engleza , Dar Fara Google Translate. Pe Sub Fruntea Intelecta De-o Privesti Cercetator, Vezi Cum Ochi
Plecind Din Repaus Un Autoturism Atinge Dupa 30s Viteza De 90km/h.din Acest Moment,soferul Frineaza Si Opreste Autoturismul.ce Fel De Miscare A Avut Autoturismu
Va Rog Frumos Egalati-mi Si Mie Reactia: H2O+ KCl= HCl+ K2O Va Rog!!! E Urgent!!1 :)