RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-11-2018
Limba română
a fost răspuns
Modul si timpul verbului ARE SĂ PLOUĂ
Răspuns :
Maria14480
Maria14480
28-11-2018
sa ploua= mod conjunctiv,timp prezent
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Propozitii In Care Cuvintele Celalalt Si A Mea Sa Fie Pe Rand Atribut Pronominal Si Atribut Adjectival.
Cat Este Debitul Sangvin La Nivelul Unui Rinichi,intr O Perioada De 5 Min, In Conditiile Unei Frecvente Cardiace De 100 Batai/min ?
Va Rog Aceste 2 Exercitii Din Imagine.Nu Prea Am Idei.Ofer Coroana
Fie Triunghiul ABC ,cu M(<A)=90° Si M(<C)=30°, In Care Construim AD Perpendicular Pe BC ,D€(BC),prelungim Pe [AD Cu [DM] Congruent Cu [AD], M Nu Apartine
Am Nevoie De Rezolvarea Acestei Probleme
Un Amestec De Metanol Si Etanol Cu Masa 287 G Formează Prin Ardere 275 L Co2. Se Cere Compoziția In Procente De Masa A Amestecului De Alcool. Răspuns :5.74%,94.
Determinați Numerele A B C Știind Că A Și B Sunt Direct Proporționale Cu 5 Și 8, B Și C Sunt Invers Proporționale Cu 3 Și 2 Iar 3a+2b-c=57
Scrie Cel Mai Mare Număr Impar De Patru Cifre Distincte Știind Că Cifra Miilor Este Dublul Cifrei Zecilor Iar Cifra Sutelor Este O Treime Din Cifra Unităților
Un Amestec De Metanol Si Etanol Cu Masa 287 G Formează Prin Ardere 275 L Co2. Se Cere Compoziția In Procente De Masa A Amestecului De Alcool. Răspuns :5.74%,94.
Γ=[tex] \frac{ 1 2 3 4 5 6}{ 4 3 2 6 15} [/tex] Sa Se Descompuna Γ In Produs De Transpozitii. Daca Se Poate Cu Explicatii Pentru Ca Am Tot Incercat , Dar Nu I