RO Study
👤
Pashuta88
Pashuta88
28-11-2018
Engleza
a fost răspuns
Ajutati-mi va rog frumos ex. 7.multumesc.
Răspuns :
AndreiDuțu12
AndreiDuțu12
28-11-2018
1)is having
2)are writting
3)is reading
4)is entering
5)are speaking
6)is cooking
7)is making
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Principalele Cauze Care Au Provocat Decaderea Imperiului Otoman?
1.suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este 33.care Sunt Numerele ?2.suma A Trei Numere Naturale Pare Consecutive Este 30.care Sunt Numerele ?3.suma A Trei N
Am Adunat 2 Nr. Naturale Si Am Obtinut Suma 84 Catul Dintre Primul Nr. Si Al Doilea Este 3 Si Restul 0Aflati Numerele Pe Care Le-au Gasit Mihai Si Alina ?
Care Este Modul De Expunere Al Poeziei Balul Pomilor De Dimitri Anghel???
Indentificati Adverbele;cand Am Ajuns Apoi Acasa La Seca Lenca Dascalul Era Miscat Budulea Iarasi Radea In El Seca Lenca Statea Cu Fetele Ei Privind Ca La O Min
Introdu Alcatuiti Propozitii In Care Sa Folositi Urmatoarele Pronume Sialcatuiti Propozitii In Care Sa Folositi Urmatoarele Pronume Si Adjective Nehotatate ,res
O Bila Din Plumb Are Volumul 0.5cm Cubi.Ce Masa Are Bila?
Pe Un Plan Inclinat De Lungimea L=1m Se Lanseaza De La Baza Un Corp Cu Masa M=2Kg Si Energia Cinetica Ec= 20J .Deplasarea Pe Plan Se Face Cu Frecare, Forta De F
Determinati Numerele A,b Si C,stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 3,4 Si Respectiv,5,iar Produsul Lor Este Egal Cu 480
Buna.Sunt Tinista.Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Un Exercitiu De La Limba Romana.Cerinta Este: Da Exemple De Inca Doua EXPRESII Care Au Acelasi Inteles Cu Urmatoarele: