RO Study
👤
Andradeu27
Andradeu27
27-11-2018
Chimie
a fost răspuns
Exercițiul 6 , vă rog!!
Răspuns :
Roberteladrianpb6zy7
Roberteladrianpb6zy7
28-11-2018
raspunsul meu...........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Zice Si Mie Cineva Cu Cuvinte Ca Re Sa Contina Hiat: A-e:e-a:e-e:i-i:o-e:o-o:u-e
1.Justificati De Ce Moare O Broasca Daca Sta Mai Mult Timp In Soare?2.Explicati De Ce Rama Tinuta La Soare Moare?
Cati Metri Patrati Are Un Triunghi Cu Doua Laturi De 8 Metri Liniari Si O Latura De 13 Metri ?
Fie Multimea A=(1,2,3,4,5).Determinati Numarul Submultimilor Lui A Cu Proprietatea Ca Produsul Elementelor Fiecarei Submultimi Este Cel Mult 8.
Construieste Un Enunţ În Care Sinonimul Cuvântului Cămară Să Aibă Funcţia Sintactică De Atribut Substantial Genitival
Nu Ma Pricep Deloc La Cerc,ajutati-ma Daca Puteti.Multumesc.1.Pe Cercul C(O,r) Se Considera Punctele A,B,C,D Astfel Incat A Si B Sunt Diametral Opuse ,iar CD_|_
3. Sa Se Determine M∈R Astfel Incat Ecuatia X²+2mx+4m=0 Sa Aiba Solutii Reale.
ALCATUIESTE ENUNTURI IN CARE SUBSTANTIVUL Omul SA INDEPLINEASCA URMATOARELE FUNCTII SINTACTICE:atr.subst.prep(Ac)atr.subst. Genitivalc.d.nume Pred. (Ac)c.ind (
Bunaa! Sunt Incepatoare. Scuzati-ma Pentru Punctele Putine. Va Roog Mult Sa-mi Rezolvati Si Mie Urmatoarele Ecuatii: A) 11 X + 17 = 2 X + 21
Rotunjiti La Zeci Urmatoarele Nr:42,56,74,85,22,27,59,64,91,18