RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog dau coroana maine am teza help
Răspuns :
Vilnoiugeorgepeiulv
Vilnoiugeorgepeiulv
04-12-2018
Răspuns
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Structur Morfologica A Locutiunilor Adverbiale propuse Si Inscrieti Fiecare Locutiune In Rubrica Respectiva A Tabeluluprepozitie +substantiv preopozi
Determinati Valorile Reale Ale Nr. X Pentru Care Modul De 5/2x+3≤1.
Un Tex Despre ,,Un Vis Matematic,,
De Cita Vopsea Este Nevoie Pentru A Vopsi Un Cuboid Cu Lungimea De 1,2m Latimea 0,5 Si Lungimea De 30cm ,daca Pentru 100cm(patrati) De Suprafata Sint Necesare 3
Vreau O Compunere In Care Sa Prezinti O Intamplare Reala Sau Imaginara Petrecuta In Timpul Unui Eveniment Scolar .
Explica Rolul Utilizarii Virgulei In Secventa : De La Barbosi Incoace Ai Lasat-o Mai Domol,raspunse Anton Lupan.
La Un Magazin S-au Adus 240 Minge De Volei Si De Fotbal. . Nu-ul. Mingilor De Volei E De 3 Ori Mai Mic Decat Cel Al Mungilor De Fotba. Cate Mingi Din Iecare Ca
Puteti Rezolva Pe Lung Ecuatia Urmatoare... 4·[tex] \frac{x+1}{x+2} [/tex]=3. Ps: Am Incercat Sa O Fac Si Imi Da -2 Si Ar Trebui Sa Dea +2.
[tex] \frac{x-2}{5} - \frac{x+1}{2} =3 [/tex]
Argumenteaza Afirmatia;A) traheea Este Un Tub Care Trebuie Sa Fie Deschis Permanent.B) Un Avantaj Pentru Organism Este Mobilitatea Leucotitelor.Imi Trebuie Urge