👤

Argumentati de ce imigrantii sunt marginalizati de tara gazda.

Răspuns :

Politica Uniunii Europene de a aduce refugiati(non-europeni) in masa pe continent este o politica destul de controversata deoarece, in mare parte, are mai multe consecinte negative decat pozitive. Unul dintre cele mai importante motive pentru care ei sunt marginalizati este deranjul pe care il cauzeaza in tarile in care sunt primiti aproape cu bratele deschise. De cand Uniunea Europeana a adoptat aceasta politica nu am putut observa decat marirea ratelor infractiunilor, violurilor si a crimelor si nu o "diversitate culturala" asa cum sustine UE. Tarile cele mai afectate de valurile de refugiati sunt Suedia, Franta, Belgia, Germania, Marea Britanie si altele, acestea primind milioane de refugiati pe teritoriul lor anual. Acest comportament al refugiatilor produce nemultumire in randul cetatenilor etnici care incearca sa se opuna acestor politici in speranta de a-si apara granitele si organizeaza diferite mitinguri sau proteste pentru ca guvernele tarilor respective sa ia masuri mai drastice pentru ameliorarea situatiei.

In concluzie, opinia mea este ca acesti imigranti sunt, in mare parte, marginalizati datorita comportamentului lor pe teritoriul tarilor unde au emigrat.

sper ca te-am ajutat ;)