RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-11-2018
Geografie
a fost răspuns
ce sarpatoare nationala este pe 27 august?
Răspuns :
Frezza21
Frezza21
26-11-2018
Sărbătoarea națională de pe 27 august este Zi de Independență și sărbătoare națională a republicii Moldova.
Answer Link
Аноним
Аноним
26-11-2018
sărbătoare națională a Republicii Moldova.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Dialog Cu Şase Replici În Care Să Folosești Grupurile De Cuvinte: Ne-a Explicat, Ne-a Arătat, Nea Strălucitoare, Ne-a Invitat.
B. V=0 M/s to = 0 S Xo = 10 M C. V= 5 M/s to = 1 S Xo = 0 M D. V= 2 M/s to = 0 S Xo = 10 M E. V-3 M/s to = 0 S Xo = 3 M F. V= 5 M/s to = 2 S Xo = 0
Vă Rog Urgent Sa Ma Ajuati!! In 10 Minute.....dau Coroana
Pentru A Reprezenta Una Sau Mai Multe Fracții Pe Cel Mai Mare Numitor Şi Alegem Unitatea De Măsura Segmente Corespunzătoare Numărului De Părți Nece Lucrez 1. A)
Am Nevoie Urgenta De Aceste Exercitii! Dau Coroana Si Pe Cateva Din Ele Facute ! Va Rog!!!
Determină Numărul Cuprins Între 10 Și 30 Care Se Împarte Exact La 2, La 4, La 5, Și La 10.
Scrie Toate Numerele Prime Mai Mici Decât 50 Și Mai Mari De 20
Va Rog Am Nevoie Rapid De Ajutorul Vostru Am Nevoie De O Valoare Culturara Din Basmul Harap-AlbUrgent Va Rog!!!!!
Read Again. Answer The Questions. 1 What Things Can't Ali Do Because Of His Job? He Can't Do Homework, Play Sports, Or Hang Out With Friends. 2 Which Jobs For C
6.O Carte Costă Cât Trei Caiete. Un Caiet Costă Cu 2 Lei Mai Mult Decât O Radieră. O Radieră Costă 3 Lei. Cât Vor Costa O Carte Şi Două Caiete?