RO Study
👤
Denisafedor
Denisafedor
26-11-2018
Geografie
a fost răspuns
daca se poate toata,va rog .
Răspuns :
Emirswag010
Emirswag010
26-11-2018
I
1-Asia
2-Spor natural
3-emigranţi
4-densitate
5-Europa
II
1-b,d
2-sate (nu înţeleg ce vrea să spună)
3-stepă
4-nu văd bine imaginea
*scuze dar nu am timp să rezolv tot*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Privește Imaginea. Inizem La Siseniminizam Ob Compune O Problemă Care Să Se Rezolve: A) Printr-o Operație De Adunare; B) Prin Două Operaţii.
VI. Complete The Following Sentence Using Information From Text B. Dogs, As Pets, Are Important In Our Lives Because
Hello! Aș Avea Și Eu Nevoie De Ajutorul Vostru: Aș Vrea Să Mă Ajutați Cu Niște Ghicitori Pentru Copiii De Clasa Pregătitoare În Care Să Conțină La Răspunsuri Li
1 Folosind Diviziunile Raportorului Din Figura De mai Jos, Citiți Măsurile Următoarelor Unghiuri: Da Folosesc Această App Fiind Ca Mi-e Lene Și Niște Oameni Ad
Redactează Un Text Narativ, De Cel Puțin 150 Cuvinte În Care Să Prezinți O Întâmplarepetrecută În Curte Bunicilor Și În Care Inserez O Scenă Dialogată De Minimu
Pe 5 Și 7 Va Rog ………..
Se Consideră Triunghiul ABC Cu Unghiul Bac = 90°. Dacă Unghiul B = 4 Unghiul C Calculați Măsurile Unghiurilor B Și C.va Rog Mult Rapid
7. Sa Vă Stea In Gât Dacă Nu Răspundeți
Va Rog Frumos Sa Mă Ajutați,plzz ❤️
Calculați În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuația: 5•(2x+3)-4•(x-9)=3•(x-8)+27 VA ROG AM FACUT DE MAI MULTE ORI ACEST EXERCIȚIU ȘI NU IMI DA NICI UN REZULTAT