RO Study
👤
Degyteghji
Degyteghji
25-11-2018
Franceza
a fost răspuns
Vă roggggggggggggggggg!
Răspuns :
Leoleon
Leoleon
25-11-2018
1.feuille
2. stylo
3.trousse
4.surligneur
5.la gomme
6.ciseaux
7.régle
8.crayon
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Enunturile De Mai Jos,scriiundu-le Corect: -Umbrele Sunt Cele Mai Vii -Casa Misterelor Este Mai Principala Decat Toate Casele -Fuga Este Metoda Cea
2. Ce Cantitate De Acid Sulfuric Se Află În 500 ML Soluţie De H2SO4 De Concentraţie 0,5 M?3. Determinaţi Numărul De Moli De NaOH Dizolvaţi În 200 ML Soluţie De
2 Ori A La Patrat Minus 1,unde A={[1,(5)]la Patrat Minus [0,(5)]la Patrat} Ori 9 Supra 19
Verificați Dacă Perechea (1;2) Este Soluție A Sistemului De Ecuații {5x-y=3}supra {x-y=-1}
Calculaţi Masa (în Grame) De 2,4,6-trinitrotoluen Obţinut Din 2760 G De Toluen, Ştiind Că Amestecul Final Conţine 2-nitrotoluen, 2,4-dinitrotoluen, 2,4,6-trinit
5) O Cantitate De Fier Topit Este Răcită Între Temperaturile Extreme Indicate Infigura IV.16. Folosind Datele Din Diagramă, Răspunde La Următoarele Intrebări:a)
151. Construieste Propoziţii În Care Cuvintele:sabie, Farfurie, Datorie, Staţiesa Fie Insotite De Cuvântul Unei". Cu Câți ,,i" Ai Scris Aceste Cu1 152. Complete
Tata Are Cu 27 De Ani Mai Mult Decât Fiul Peste Trei Ani Fiul Va Avea Un Sfert Din Vârsta Tatălui Câți Ani Are Acumrezolvare Prin Segmente.
Nu Îmi Dau Seama Chiar Dacă E Ușor Nu Îmi Dau Seama INTR-un Con Am R=18 H=24 h(înălțimea Mica Este 2/3 Din Înălțimea Mare ) Cum Aflu Înălțimea Mica Pls Help
Ajutor Ajutați-mă Va Rog