RO Study
👤
Budescu68
Budescu68
25-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog mult dau coroana!
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
25-11-2018
Ai răspuns pe foaie.
Mai clară de atât nu-mi permite al meu telefon...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Text Despre Întâlnirea Cu Personajul Meu Preferat Adică Danny, Din Cartea Danny Campionul Lumii, Textul Să Aibă O Pagină De Caiet Vă Rog Frumos!!!!! Și Nu Sc
36. Să Se Rezolve Ecuația [3x-1]+(-12) = 14, Ştiind Că XeZ.
Va Rog Urgent Acum!!!1) În România Fonograful A Fost Utilizat Pentru Culegeri De.........sau Pentru Cercetări Lingvistice?2) În Limba Română Nu Avem Și Alte Cuv
Dupa Ora 4 Acul Minutarului “alearga” Dupa Acul Orar. Dupa Cate Minute Se Intalnesc? Va Rog Rapid !!!! Dau Coroana !!!!
35. Aflaţi Toate Numerele Naturale De Forma Ab Astfel Încât 5 Se Împarte Exact Prin Numărul (a + B). + 36. Aflati Cifrele A B C (în Baza 10), Stiind Că: Ab + Bc
Scrieţi Ca Produs De Factori Egali, Cu Exponentul Unu Următoarele Puteri: A) 3⁵; B) 1⁴; C) 0³; D) 1⁰; E) 1997²; F) 4⁶.
Să Se Creeze O Coadă Ce Conține Datele Despre Elevii Unei Clase : Numele, Prenumele Și Anul nașterii. Să Se Afișeze Coada La Ecran Precum Și Vărsta Fiecărui El
Va Rog Ajutați-mă. .
.a. Talk About John's Experience In Terms Of Location. Use The Past Perfect For His Experience Previous To 2010, The Past Tense For 2010 And The Present Tense F
Insert The Present Simple, Present Continuous, Future Simple, Or Going To-Future Of The Verbs In Brackets. 1. Hold On! I (get) 2. You (not, Grow) 3. Susan (come