RO Study
👤
Fiuf
Fiuf
25-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Scrie sub forma de raport procentual: 5 supra 4
Răspuns :
Delancey
Delancey
25-11-2018
[tex]\frac{5}{4}=\frac{p}{100}\\\\5*100=4*p\\\\p=\frac{500}{4}= 125\\\\\frac{125}{100}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Pendul Gravitational Efectueaza 30 De Oscilatii Timp De 60s .determina Perioada Si Frecventa Oscilatilor Acestui Pendul
Completati Tabelul(rotunjind Pina La Sutimi).scrieti Denumirile Tarilor In Ordinea Crescatoare A Densitatii Populatiei Lor.va Rog,dau Coronita A Celui Care Ma V
Selecteaza Speciile Care Fac Parte Din Acelasi Gen: Valeriana Collina(odolean-de-colina), Quercus Pubescens(stejar-pufos), Sorbus Domestica(scorus), Quercus Pet
Analiza Verbului Adunau
Scrieti Ca Suma, Diferenta Produs Si Cit De Doua Numere Reale, Diferite De 0 Si 1 Expresia Numerica : 8+radical5
Ce Este Cuvintul Morfologica
Descoperiti Urmatorul Numar Din Sir Si Din Cit E Format . a)91,92,83,73,74 b)125,152,215,251 c)8765,8756,8576
Dezvolta Enuntul : Cartea Este Un Obiect De Cultura , Aplicind Tehnica 6 De Ce? Redacteaza Varianta Finala , Dindu-i Forma Unui Text Coerent!
Help Plss ! URGENT !Când M-am Uitat Mai Bine La Fotografiile Cu Palatul , Am Observat Pe Unul Din Peretii Exterori Niste Frumoase Mozaicuri Pe Care Am Putut Pun
Descrieti 2 Situatii,traite Recent,in Care .. 1) Ati Avut Nevoie Sa Convingeti Pe Cineva Sa Va Acorde Ajutor 2)cineva V-a Solicitat Staruitor Ajutorul...! Ajuta