RO Study
👤
Vasea1227
Vasea1227
25-11-2018
Fizică
a fost răspuns
urgent dau coroana!!!va rog mai repede
Răspuns :
Andreiviorelrebrean
Andreiviorelrebrean
25-11-2018
a)gravitatia sau atractia gravitationala,b si c nu le stiu dar d)egala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ploiesiul Ce Numar De Locuitori Are ?????????????????????????????
Va Rog Mult Exercițiul E1 Clasa A 9 A Și E De La Capitolul Vectori Concurenta Medianelor Unui Triunghi
6. Din Suma Numerelor 436, 104 Şi 25 Scade Cel Mai Mic Număr Scris Cu Trei Cifr care Are Cifra Unităţilor 8.
1.Menţionează Felul Prepoziţiei Şi Partea De Vorbire Pe Care O Însoţeşte. Încălecai Şi Începui A Urca La Deal Pe Drum Aproape Fără De Urmă... Pisicuta Se Opinte
Descompuneti In Factori Expresia 50y La Puterea 5, -2y La Puterea 3.
6. Alcătuieşte O Propoziție În Care Substantivul Cu Funcţia De Atribut Din Enunţul .Şi Tot Aici am Ridicat Pavilionul Navei Ascultând Deopotrivă Deşteaptă-te, R
1) Identifică Noţiunile Şi Fenomenele Fizice Din Imagine. Notează-le În Caict. 2) Notează În Caiet Mărimile Fizice Găsite În Desenul Alăturat. 3) Notează În Cai
Ce Cantitate De Amoniac (NH3) Se Formează În Urma Reacției A 6 Moli De Hidrogen Cu Azot A/ H=1 A/N=14 Dau Max Va Rog Eu!!!!!!!!
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Redactez Cu Urmatoarele Cuvinte: s-a Înfăptuit - front - istorie - s-a Dus Pe Cea Lume - subjugat- s-au Răsculat - răscoală- Transilvan
Punct C Este Exterior Unei Drepte AB Si Un Punct D Este Situat Pe Semidreapta Opus Semidreptei AB. Dacã *ABC = 75° Si *BAC = 30°, Demonstreazà Ca: a) Bisectoare