RO Study
👤
Andrey6039
Andrey6039
25-11-2018
Matematică
a fost răspuns
la ce putere poate fi scris 6
Răspuns :
Lohe
Lohe
25-11-2018
poate fi scris ca 6 la puterea 1 ;)
Answer Link
Dianadinescu
Dianadinescu
25-11-2018
Nr 6 paote fi scris doar la puterea 1 pt ca 6=2×3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Prin Metoda Reduceri Urmatoarele Sisteme De Ecuati A).{(3x+2)+2y=y-5 2x+2(y-6)=3x-6
Doi Astronauti, Matei Şi Dan, S-au Cântărit Separat, Pe Terra Si Pe Luna, Astfel, Pe Terra, Matei Are 72 Kg, Iar Dan, Pe Lună, 8 Kg, Știind Că Pe Lună Masa Corp
Un Tunel Construit Din Cuburi Cu Muchia De 1 Cm Are Urmatoarele Dimensiuni: 10 Cm 6 Cm 4 Cm. Pentru A Trece Trenuletul S-au Scos 10x4x2 Cuburi. Din Cate Cuburi
Calculati Lungimea Liniei Mijlocii A Unui Trapez Cu Bazele De: A) 8 Cm Şi 4 Cm; B) 277 Cm Si 677 Cm; ; C) 6.(3) Cm Si 9.(3) Cm.
Indică Valoarea Morf. Si F. Sintactica A Cuvintelor Subliniate: Cu Atenție, Cu Minr, Din Spate, Lui, Puternicele
Hei Ma Puteți Ajuta Este Urgent Explicați Mi Și Mie Când Se Pune Următoarele Cuvinte Ce Cet Cette Ces Sa Îmi Explicați U
Trasează Pe O Foaie Albă De Hârtie Linii Cu Următoarele Lungimi 1 Cm 5 Cm 12 Cm 6 Mm 25 Mm Folosește Rigla Scrie Rezultatul Acestor Măsurători În Caiet
Trei ,doua ,doi Al Treilea
Care Sunt Reperele Scării Standard?
Am Nevoie De Ajutor Vs Rog Dau Coroana Si 100 De Puncte :0 subliniati Subiectele Si Predicatele Din Textul Urmator Cocostârcul O Vede Și Înțelege. Dar Dimineața