RO Study
👤
Fisre
Fisre
25-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Introduceți factorii sub radical:
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
25-11-2018
a)rad(6^2 • 2) = rad72
rad(8^2 • 3) = rad192
rad(9^2 • 2) = rad162
rad(5^2 • 6) = rad150
rad(7^2 • 3) = rad147
rad(4^2 • 7) = rad112
-rad(10^2 • 3) = -rad300
-rad(12^2 • 5) = -rad720
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Enunturi In Care Cuvintele Joi,vara,seara,bine Sa Indeplineasca Pe Rand Valoarea Morfologica De Substantiv Si Valoare De Adverb !!! :*
Compunere Cu O Intamplare Fericita. In Compunere Trebuie Sa Fie Linie De Dialog!Adica Sa Vorbeasca Cineva!
Cum Se Calculeaza Un Patrat Cu Latura De 5 Cm?
Media Aritmetica A 3 Trei Nu. Este 12,7. Calculati Cel De-al Treilea Nr. Stiind Ca Media Aritmetica A Primelor Doua Nr. Este 14,05. Ajutati-ma Varog Urgenta
Am 29 De Colegi.Doresc Sa-i Servesc Pe Fiecare Cu Cate Doua Bomboane.De Cate Cutii Cu Bomboane Am Nevoie, Stiind Ca Intr-o Cutie Sunt 8 Bomboane?
Cauta , Intr-o Revista Pentru Copii , Un Articol Despre Caine , Pisica Sau Cal . Ce Fel De Text Este? De Ce? . Explica.
Am Nevoie De Trei Propozitii Cu Cuvintele :plean, Ropot Si Gugiuman
Redacteaza O Compunere Deosebita Cu Titlul Mingea Lui Nicusor Cu Acest Sfarsit Dat: ,,Vorbele Duioase Ale Mamei Il Linisteste. Ea Ii Promite Ca-i Va Cumpara O M
Dana Parcurge Un Drum Cu Lungiea De 430 Dam Si Altul De 110 Dam Mai Scurt. Cati Metri Masoara In Total Distanta Parcursa De Dana?
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Justifici Necesitatea Ocrotirii Animalelor Salbatice Rare Precum Capra Neagra. Va Rog Sa Ma Ajutati.... Ofer