RO Study
👤
GEORGIANA175
GEORGIANA175
25-11-2018
Matematică
a fost răspuns
exer 1 va multumesc urgent
Răspuns :
Alex10392
Alex10392
25-11-2018
p) unghiurile BAD si JBA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14. CALCULEAZĂ ÎN DOUA MODURI :A=(6 Supra 5 + 2 Supra 5)×1 Supra 4B=(7 Supra 5 + 4 Supra 15)×3 Supra 2C= - 35 Supra 20 ×(11 Supra 14+2 Supra 7)D=(2 Supra 5 - 6
În Tabăra De Copii De La Năvodari Au Sosit În Vacanța De Vară Grupuri De Câte 60 De Copii Din Nouă Județe Ale Țării O Parte Din Copii Au Fost Cazați În 47 De Ca
Va Rog Cine Poate Sa Ma Ajute Tot Cu Rezolvare?1, (6) : (3- 5 Supra 3)
Puteți Să Rezolvați Problema 5 Complet Vă Rog Frumos? Nu Îmi Place Prea Tare Geometria. Mulțumesc Anticipat Pentru Eventualul Răspuns.
Explică Fiecare Avantaj Alintegrării Europene Pen-tru Republica Moldova.repede !!
Alcatuiti Un Minieseu Intitulat:"fotosinteza La Plante
3. Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect, Valorificând Informațiile Din Textul Hronicul Și Cântecul Vârstelor De Lucian Blaga Dacă Se Certau
Testul 10 Subiectul 1
Caracterizează Regiunea Din Jurul Orizontului Local Pe Baza Elementelor De Prezentare Învățate .Trepte De Relief În Podișul Dobrogei ( Între Dunăre Și Munții Mă
Caracterizează Regiunea Din Jurul Orizontului Local Pe Baza Elementelor De Prezentare Învățate .Trepte De Relief În Podișul Dobrogei ( Între Dunăre Și Munții Mă