👤
Pasagerul1
a fost răspuns

compunere PARINTI PE CARE NU MI DORESC

Răspuns :

Parinti pe care nu mi doresc sunt acei parinti care iarta si nu ia atitudini cand copilul/copii lor iau o nota mica.Parintii care fac acest lucru nu sunt parinti adevarati.Iti fac toate poftele cea ce e o bucurie dar te lasa sa fi "prost".
părinți pe care nu mi doresc

și-a pus vreodată cineva întrebarea...cine sunt eu? eu sunt o persoana cu emoții,sentimente și o nelămurire: de ce unii copii nu au părinți? probabil din cauza situației materiale...însă,daca ai fi cu adevărat un părinte,indiferent că ești sarac sau bogat,ți-ai îngriji copilul! nu l-ai abandona la tomberoane sau in spital.Un adevărat părinte face totul pentru ca pruncul căruia i-a dat viața să aibă tot ce își dorește: îngrijire,hrană și cel mai important: IUBIRE. Eu nu îmi doresc părinți nepăsători,neiubitori și negrijulii.Cine și-ar dori? însă,in spatele acestei explicații,sunt unii copii care își plâng de milă că nu au părinți.In loc să aibă parte de o educație,aceștia muncesc de ziua până seara pentru o pâine.Parintii ideali ar trebui sa fie cei care IUBESC CU ADEVARAT.