RO Study
👤
Miruna9081
Miruna9081
24-11-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog helpppppp ...................
Răspuns :
Delancey
Delancey
24-11-2018
Ca sa fie termeni consecutivi ai unei progresii aritmetice (an-1+an+1)/2=an
(3x-1+3x+3)/2=2x+6
(6x+2)/2=2x+6
3x+1=2x+6
3x-2x=6-5=5
x=5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Mulțimea Soluțiilor Întregi Nenule Ale Ecuației (x-1)(x+2)<1- X Este: a) (-2; -1; 1} B) {0; 2; 4) c){-2; -1}
Care Este Diferenta Dintre Corpul Vitros Si Umoarea Sticloasa?
12 Arătaţi Că A C B, Unde: A = {x € N| 10 Mai Mic Sau Egal Cu X Mai Mic Sau Egal Cu 15) Şi B = {x € N| 7 5X5 14}; Rezolvare: B A={x € N|x Divizor Propriu Al Lui
Bună! Îmi Puteți Recomanda Câteva Cărți Care Merită Să Fie Citite? Țin Sa Menționez Că Nu Contează Genul.
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Exercițiul 4??
Organizeaza In Concurs Cu Colegul De Banca : Completati Fiecare Dintre Voi Un Tabel Cu Toate Formele Pronumelui Personal .
Dați-mi Câteva Exemple La Fiecare Statut(social,moral Și Psihologic) Și,dacă Îmi Puteți Explica Puțin Ultimele 2,pentru A Putea Face Mai Bine Diferența Dintre S
̧tiind Ca ̆ Numerele Naturale A, B, C Verifica ̆ Rela ̧tiile 3 × A + B = 11 ̧si 12 × A + 4 × B + C = 50, Calcula ̧ti 3 × A × C + B × C.
Legenda Spune Că Primul Cal A Fost Pegas, Fiul Lui Poseidon. El Era Un Cal Năzdrăvan, înaripat. Calul Simbolizează Curajul, Grația Și Viteza. Identifică Animale
Fie Prisma Hexagonala Regulata ABCDEFA'B'C'D'E'F' Cu Muchia Bazei AB=12cm Și Înălțimea AA'= 12√3cm. Notăm Cu N Mijlocul Muchiei CC'.a.) Demonstrați Că Dreptele