RO Study
👤
Senanu
Senanu
24-11-2018
Biologie
a fost răspuns
Ajutor la 6
(penultima litera este "e")
Răspuns :
Neko915
Neko915
24-11-2018
4. Alune (pt ca pe verticala iese plaNte)
6. Viorea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Problema De Cls2 Al Copilului Meu.Pe Trei Rafturi Al Unei Biblioteci Sunt 999 Carti.Stiind Ca Pe Primele Doua Rafturi Sunt 844 De Carti,iar Pe Ultimele Doua R
Scrie Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Dintre Nr De Trei Cifre Care Pot Fi Rotunjite La 700; Rotunjeste Pana La Zeci Numerele:234;639;958;474.
AFLATI UN NUMAR X,STIIND CA 15% DIN EL ESTE 225
Folosind Cifrele Scrise ;8,4,9 Scrie:numerele De Trei Cifre Care Pot Fi Rotunjite Prin Lipsa La 900 Nr De Trei Cifre Care Pot Fi Rotunjite Prin Adaos L
In Triunghiul Dreptunghic NAS, Avand Ipotenuza AS, Se Cunosc NS=42cm, AS=58cm. Calculati Lungimea Inaltimii Din Varful Unghiului Drept!..:| Apreciez Orice Raspu
Buna!Am Si Eu O Intrebare. Care Este Rolul Poeziei In Viata Noastra? Va Rog Cat Mai Amanuntit Deoarece Trebuie Sa Fac O Compunere De 25 De Randuri.....Si Am Uit
In Triunghiul Dreptunghic NAS, Avand Ipotenuza AS, Se Cunosc NS=42cm, AS=58cm. Calculati Lungimea Inaltimii Din Varful Unghiului Drept!..:| Apreciez Orice Raspu
Intr-o Punga Sunt 54 De Bile, Iar Ia Alta Sunt 38 De Bile. Cate Bile Trebuie Sa Punem Din Prima Punga In A Doua , Pentru Ca In Cele Doua Pungi Sa Fie Numar Egal
Un Dreptughi Are Lungimea De 8 Cm Si Latimea Egala Cu 3 Din Lungimea Cat E ?
Alcătuieste Propozitii Cu Următoarele Cuvinte-român-rămân-râu-rău Separat