RO Study
👤
Sebisebi6
Sebisebi6
23-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Afla termenul necunoscut
Răspuns :
Gabrieeeela
Gabrieeeela
24-11-2018
98647+a=199858
a=199858-98647
a=101211
Și așa le faci pe toate apoi! SPER CA TE AM AJUTAT!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rogg Mult De Tot Ex 14 Dau Coroana(daca Puteți Să Mi Spuneți Și Ce Întrebare Ați Pus)
4. Alcătuiește Propoziții În Care Substantivele Pădure Și Copaci Să Fie Subiecte.
9.Daca 2 Kg De Cartofi Si 3 Kg De Morcovi Costa 8,25 Lei,iar 3 Kg De Cartofi Si 1 Kg De Morcovi Costa 4,50 Lei ,afla Cat Costa 1 Kg De Morcovi. RAPID VA ROGG!!!
3. Cuvântul Subliniat In Enuntul Atât De Grabnic Mi-ai Intrat În Sânge Are: ~~~~~~a. Sens Propriub. Sens Secundar. C. Sens Figurat D. Sens Opus.
O Compunere Speciala Pentru Verișori Mei(sunt Doi Băieți Unul Mai Mare Unul Mai Mic) Dacă Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați!.
DAU 15 PUNCTE Calculati Valoarea Expresiei 4(x+y+z)-5(x-y-z)+6(x-y-z) a) X=-3; Y=-4; Z=-5
Salut! Am Și Eu Nevoie De Ajutorul Vostru În Acest Exercițiu Fiind Ca Nu Reușesc Să-i Dau De Cap. Dacă Se Poate Sa Îmi Răspundeți Cât Mai Repede Se Poate Ar Fi
Este Ok Dacă Spun Că Tema La Textul Dl Goe Este Călatoria? Care Este Tema La Textul Dl Goe De Ion Luca Caragiale ??
Ambele Va Rog ( Daca Se Poate)@
10. Intr-o Sala De Receptie Sunt Mai Multe Vaze Cu Flori. Daca In Fiecare vază S-ar Pune Câte 5 Flori, Ar Rămâne 3 Flori Fara Vază, Dacă S-ar Pune câte 7 Flori