RO Study
👤
Deea6551
Deea6551
22-11-2018
Limba română
a fost răspuns
impresi despre cartea minunea
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-11-2018
Cartea ,,Minunea" este o carte foarte frumoasă şi interesantă.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gandeste-te La Un Obiect Din Bucătărie Pe Care L-ai Putea Transforma Intr-unul Distractiv. Prezinta Obiectul Și Modul Distractiv În Care Acesta Poate Fi Utiliza
Cloroplastul Este Pentru ...... Ceea Ce Reprezintă..........pentru Respirația Aerobă.Va Rog Frumos! Cine Poate Să Rezolve???
În Figura Alăturată Am Reprezentat Pătratul Ce Reprezinta Baza Piramidei Zeului Quetzalquatl, Notat ABCD. Pe Latura [CD] Se Consideră Punctul N Astfel Încât Ung
Vă Rog Frumos Rapid Dau COROANĂ
{1^1997+2^100:4^25x[(36/49)^2:6/7]}x0^19+(16/25:4/5)x X=1/2+2/3-1/4
Intr-o Formatie Sportiva Sunt 36 De Sportivi, Iar In Alta Cu 9 Sportivi Mai Putini.Cati Sportivi Sunt In Cele Doua Formatii?
În Tabel Următor, Este Înregistrat Cursul De Schimb Euro-leu, Pe Parcursul Undei Saptamani.vă Rog Să Mă Ajutați
Cum Îl Cheamă Pe Jandarmul Mort În Capitolul 10 Din Moara Cu Noroc ( Va Rog Sa Scrieți Cu Diacritice Dacă Are) Va Rooog E Urgent Dau Coroana!Multumesc!
Într-un Dreptunghi Lungimea Este Egală Cu Triplul Lățimii. Daca Perimetrul Este Egal Cu 2,4 Cm Aflați Aria Dreptunghiului.Va Rog Sa Îmi Explicați Urgent Ajutați
În Tabel Următor, Este Înregistrat Cursul De Schimb Euro-leu, Pe Parcursul Undei Saptamani.vă Rog Să Mă Ajutați