RO Study
👤
DARIAELENAMATES
DARIAELENAMATES
22-11-2018
Matematică
a fost răspuns
exxxxxxxxx 5 RPDDDDDDD URGENT
Răspuns :
Mikkka
Mikkka
25-11-2018
a) A n Z = {4,-8 ,0,5}
b) nr rationale sunt 4
P = 4/5
c) 4 /196
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În În Tabelul De Mai Jos Este In In In Înregistrat Numărul De Creioane Vândute Într-o Zi De La Librărie Completează
Ilustrați-mi Basmul „Tinerețe Fără Bătrânețe Și Viață Fără De Moarte” De Petre IspirescuVA ROG FRUMOS PENTRU CA AVEM PROIECT PENTRU POIMAINE SI NU STIU DELOC SA
5 Exemple De Cetăți Geto-dacice
Textul Nu Am Cum Sa Il Pun Il Gasiti Pe Internet"Dumbrava Minunata" De Mihail SaldoveanuVă Rog!!!Dau Coroanaaa
Află Cu Cât Este Mai Mic Numărul Natural De Trei Cifre Care Are Suma Cifrelor 15 Suma Dintre Cifra Zecilor Și A Sutelor 6 Iar Suma Dintre Cifra Zecilor Și Cea A
Redactraza Un Text Narativ De Cel Putin 150 Cuvinte În Care Sa Prezunti O Întâmplare Petrecută În Curtea Bunicilor Și În Care Să Inserezi Prezentarea Unei Emoți
Construiti Enunturi Pe Urmatoarele Cerinte : a) Pron. Pers. NP, Ac. a) A Pron, Pron. Personal, Ac b) CCL, Pron. Personal, c) CI, Pron. Demonstrativ, D d) A Adj,
12. Alege Varianta Corectă Dintre Cele Indicate În Paranteze: În Enunțul Alerga Împrejurul Casei., Există: A. Circumstanţial De Loc; B. Circumstanţial De Timp;
5p 4. Un Dreptunghi Are Perimetrul De 840 M. Știind Că Lungimea Unei Laturi Este Mai Mică Cu 20 M Decât Lungimea Uneia Din Laturile Alăturate, Atunci: a) Arătaț
Exercitiul 3 Va Rog