RO Study
👤
999amalia80
999amalia80
22-11-2018
Geografie
a fost răspuns
munti din Europa ? va rog !
Răspuns :
Raduligiaroxanozgwq8
Raduligiaroxanozgwq8
22-11-2018
Munti Carpati
Munti Pind
Munti din Italia
Munti din Spania
Munti Amrici
Sper ca te am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sus Este Un Ex.Am Nevoie De El Urgent!Clasa A 6a.Doar Scrieti Raspunsul,fara Rezolvare. Va Roog!
Bifează A, Dacă Afirmațiile Sunt Corecte Şi F, Dacă Sunt False.tivală Şi Un Numeral Cardinal Cu Valoare Substantivală.In Enunţul Ca Să Ajung La Piaţă În Douăzec
Care Este Unitatea De Masura Corecta Pentru Fiecare Marime Fizica: Energia Mecanica,lucrul Mecanic,puterea Mecanica,energia Cinetica,energia Potentiala
Se Considera Expresia E(x)=(x+3)²-2(x²+3x)+(x+1)².unde X Este Numarul Real.(2p)a) Arata Ca E(x)=2x+10,pentru Orice X Numar Real.(3p)b) Determina Numarul Intreg
Completează Enunțurile Folosind Informațiile Din Text Din Textul Aventurile Lui Habarnam Și Ale Prietenilor Săi
Am Nevoie Pana Peste 3 Ore. Ma Nevoie De Exercitiul 2. Va Rog Mult
Evaluarelarna Pe Ulităde George CosbacA-nceput De Ieri Să CadăCâte-un Fulg, Acum A Stat,Norii S-au Mai RăzbunatSpre Apus, Dar Stau GrămadăPeste Sat.Sunt Copii,
Redacteaza-ti Autoportretul In Cateva Versuri. (par Brunet Si Scurt, Ochi Caprui, Pasiuni:tenis, Chitara, Tobe, Muzica Rock Si Harry Potter)
Scrieti Numarul Articolului Care A Fost Considerat O Umilinta De Catre Nationalistii Germani
7 Propozitii Cu Read La Prezent Continousrpd Va Rog