Răspuns :
Duminică am mers la aniversarea zilei de naștere a Andrei, cea mai buna prietena a mea. Si-a sărbătorit aniversarea la un local din apropierea casei ei. Pentru ca a doua zi mergeam la școală, ne-am întâlnit în jurul orei două. Multă lume a fost prezenta : de la colegi de clasă, prieteni și multe rude din partea părinților. Ni s-a servit aperitiv la primul fel de mâncare, iar al doilea fel a fost o friptura delicioasa la cuptor. În general, petrecerea a decurs normal dar au fost și mici excepții de la regula. Doi dintre copii au încercat sa se dea în spectacol dar din fericire s-a terminat cu bine. Am avut muzica de toate genurile, pe gusturile fiecăruia. Andra a primit multe cadouri , care i-au fost pe plac. Tortul a fost superb. Înalt de două etaje, făcu cu crema de ciocolata albă și neagră . Per total, petrecerea a fost foarte frumoasa, toată lumea s-a distrat și s-a simțit bine. Chiar dacă au fost mici incidente, acestea n-au reușit sa umbrească petrecerea aniversară.
Sambata fiind aniversarea unei prietene am plecat la o pizzarie.A doua zi fiind liberi am sarbatorit aniersarea in continuu,dar deja a fost mult mai interesanta.In a doua zi fiind putin obosita am facut ceva simplu si frumos,peretii au fost impodobiti cu baloane,iar afara am aranjat multe artificii,iar dupa fiecare colt a usii cate un indiciu spre o cheie care ii permitea sa intre intr-o camera cu surprize.Ajungand in acea camera a gasit un urs de plus care cant la multi ani.Acea zi a fost uimitoare acea zi i-a ramas Cristinei in inima.
Acum foarte mult imi doresc ca acea aniversare sa continue asa mereu!