RO Study
👤
Prometeu18
Prometeu18
22-11-2018
Chimie
a fost răspuns
Ajutatima va roggg repede dau coroană
Răspuns :
AndreeaBrnly
AndreeaBrnly
22-11-2018
Înmulțește-le pe toate și vei afla SO2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Grame De Solutie De Acid Clorhidric De Concentratie 10% Va Reactiona Cu 12,7 G Zinc? Multumesc :)
Propozitie Cu Mahnit
Vreau Si Eu Povestirea Povesti Tomita Iepurasu De Alexandru Mitru.Ajutatima Va Rog!
Transformati In Dam Lungimile De :A)3m 2dm Si 4mm B)5km 2dam 3cm Si 2mm C)7hm 3m 5dm Si 2mm Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati
Correct The Underlined Verb Phrases In These Sentences. 1) My Parents Was In London Three Times Before. 2) I Phone You Tomorrow If I Have Time. 3) If It will R
Madalina A Pregatit Citronada Pentru Prietenele Ei . Daca Pune Cate 0 , 15 Dm Cub In Fiecare Pahar , Ii Mai Raman 0,10 Dm Cub , Iar Daca Pune Cate 0,20 Dm Cub I
Alcatuiti Enunturi In Care Urmatoarele Conjunctia ,,si,, Sa Aiba Urm. Functii Sintactice: 3CCL ; 2 CI IN Dativ ; 2CCT ; 2 NP In Ac ; 2 Atr.subst.gen.
Am Ca Tema Sa Scriu O Fabula I Care Personajul Principal Sa Fie Iepurele Va Rog
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Sa Traduc Urmatorul Text ? Fara Google Translate, Nu Este Bun. "Attendez Un Instant.L'Amerique Latine?Remarquez, La-bas, L'ete C'est L'
Va Rog Sa-mi Dati O Propozitie In Care Cuvantul "si" (cu Virgula Sub S) Sa Fie Adverb.