Răspuns :
Am fost în excursie. Ne.am cazat la hotel. Doamna care ne. A primit a fost amabila și ea ne.a pregătit micul de jun. Noi ne.am dus în camere și am decis sa dam un mic party.Plapamile ne așteptau sa ne culcam. Pernele ne așteptau și ele.Dupa party ne.am culcat și ne. Am trezit dimineața. Diriginta ne aștepta jos. Ea se îmbrăcate înaintea noastră. Noi am decis sa ne spălăm și sa ne îmbrăcăm cât de repede putem pentru a pleca în călătorie. În drum spre călătorie, ni se făcuse foame,am oprit la un restaurant. Mâncarea era făcută de o bucatareasa,era foarte bună. Am macat și am. Continuat drumetia ne. Am întors cu trenul, în gara ne așteptau părinții. Excursia a fost de neuitat.
Sper ca am folosit minim 5 la fiecare!
Sper ca am folosit minim 5 la fiecare!
Ieri am mers la un targ de vechituri. Acolo erau foarte multe obiecte prețioase,ce aveau poveștile lor. Mama era încantată ca și mine. Targul se tinea În București. Obiectele erau facute de anumiti oameni .Ce mi-a atras atentia a fost un set de bijuterii. Bratara era confectionată de un om bogat,iar cerceii sunt aduși de un bun voitor din Anglia. Eu m-am gandit la ele toata ziua. De ei s-a bucurat o femeie in varsta,trecută de cincizeci de ani.