RO Study
👤
225ale30
225ale30
21-11-2018
Matematică
a fost răspuns
afla nr total de cuburi
Răspuns :
Daniel0078
Daniel0078
21-11-2018
3x4=12
12x3=36cuburi (in total)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Identificati Complementele Directe Din Enutu De Mai Jos Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima : Anca N-a Raspuns Nimic La Antrebare Na O Bomboana ! Pe Ceala
Ce Rol Are Virgulele Din Urmatoarea Propozitie:Cam Tarziu Va-ti Gandit,suratelor,ca Vine,o Sarbatoare Mare... Eu Am Spus Ca Virgulele Despart Substantivul Din C
Se Da Urmatoarea Lista De Notiuni , Termeni Si Denumiri : Resure Se Da Urmatoarea Lista De Notiuni , Termeni Si Denumiri : Resure Naturale,petrol, Golful Persic
Cine Imi Face Un Eseu Despre rolul Datoriei Civice In Viata Unui Tînăr???
Cum Se Numeste Fructul Stejarului?Ghinda Sau ???????????
Vreau Si Eu Sa Imi Spuneti La Ce Foloseste Virgula Aici : Apoi Ea La Poarta Atunci Iesi Si-n Tacerea Noptiiastfel A Vorbit Ce Spui Tu , Straine ? Stefan E De
Ma Ajutati La Exercitiul: A) 0,2 Din24; B)0,1(6) Din23; C)0,12 Din4,9; D)0,2 Din24; E)0,3 Din136; F)0,(6) Din69. Urgent!
Fill In The Blanks With The Correct From Of The Phrasal Verbs In The Article.1) I'm LOOKING FOR My New Walkman.I Don't Know Where I Left It.Have You Seen It?(ex
Enunturi Cu Un Adjectiv Pronominal Demonstrativ De Departare In Cazurile Genitiv Si Dativ
Fa Cetae O Propozitie Cu Cuvintele:formalitate,de Rigoare,martial,rotat (despre Cai),neutralitate,mundir.