RO Study
👤
Cor2005
Cor2005
09-02-2015
Matematică
a fost răspuns
(a+b+c):d= compune o problema dupa enuntul dat
Răspuns :
Olyv
Olyv
09-02-2015
La in magazin sau adus 20kg-rosii ,15kg-pere ,17kg-mandarine si mere.afla cate kg de fructe si legume sunt in magazin stiind ca mere sunt de 2 ori mai Putin de cat toate kg de rosii pere si mandarine la un loc .sper ca te-am ajutat!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Subliniază Anaforicele Din Exemplele Date, Încercuiește Antecedentul Şi Notează Ce Parte De Vorbire Este. A. Gabriela Este Prietenă Cu Vlad. Ea Locuieşte Apr
Transcrie Textul, Corectând Greșelile: Aurii Puişori Ai Păsărilor Cele Gălăgioase Urmăresc Cu Teamă Norii Negrii De Deasupra Pădurii. Picurii Ce-i Mari De Ploai
Suma A Două Numere 63 Al Doilea Este Cu 7 Mai Mare Decât Primul Care Sunt Numerele
Ana A Strâns Din Grădină 38 De Flori Trandafiri Bujori Margarete Iar Numărul Bujorilor Este Cu Trei Mai Mare Decât Cel Al Trandafirilor Câte Flori Din Fiecare F
2 + Predicatul Din Paranteză La Forma Potrivită Pentru A Face Acordul Cu Subiectele Abia Așteptat A Clădi A Crăpa A Se Strânge A Țipa A Sticli Odată De Multă Ia
Ce Crezi Ca I-a Soptit Garrone Profesorului La Ureche . Scrie Cuvintele Acestuia Asa Cum Crezi Ca Au Fost Spuse
1. Rezumǎ Textul, Formulând Șase Enunțuri. 9 Vei Reuşi Dacă: Citeşti Cu Atenţie; 60 Urmărești Succesiunea Evenimentelor; Formulezi Clar Şi Corect Enunțurile. Ăd
3. Ce A Invatat Nastratin După Această Experienţă? 1. Ce Înseamnă Urcior? Copilul Se-nvață Când Nu Se Răsfață 2. Unde Era Trimis Copilul Cu Urciorul? 3. De Ce Î
25-2+24+d×d×d=d÷d+54
9 Mara Şi Andrei Aveau Două Pătrate Identice. Copiii Au Pliat Pătratele Şi Le-au Colorat Ca În Imaginile De Mai Jos. Cum Sunt Părțile Colorate De Cei Doi? Eu Am