RO Study
👤
Gagarin35
Gagarin35
21-11-2018
Geografie
a fost răspuns
răsăritul este Nord Sud Est sau Vest
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-11-2018
Răsăritul apare la Est.
Sper că te-am ajutat!
Succesele mele în continuare!
Answer Link
Icanhelpyou9
Icanhelpyou9
21-11-2018
Intotdeauna sorele rasare de la est.Estul este rasaritul.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Opinia Despre Mesajul Textului Remember De Mateiu Caragiale
SCRIETI URMATORII 3 TERMENI PENTRU FIECARE DIN SIRURILE DE MAI JOS IDENTIFICAND REGULA DE FORMARE A TERMENILOR FIECARUI SIR:0,4;1,0;1,8;2,8;...;...;...
Un Elev Citeste O Carte In Doua Zile. In Prima Zi Citeste 47% Din Ea Si In A Doua Zi 53 De Pagini. Calculati Cate Pagini Are Cartea.
Scrieti O Scrisoare Unui Prieten Despre Planurile Tale De Vara In 100-150 Cuvinte
Prin Metoda Grafica!!! Patru Numere Au Suma Egala Cu 1000.față De Primul,al Doilea Numar Este De Trei Ori Mai Mare,al Treilea Este De Doua Ori Mai Mare, Iar Al
Va Roog Imi Dati Exemple De Numere Nenule?
Scrie Cuvinte Care Au Inteles Asemanator Cu Al Urmatoarelor:cateodata,cald,padurile,pajiste,zavoi,sarbatoare
Pentru Cele 5 Creioane Cumparate Vlad A Platit Cu 9 Lei Mai Mult Decat Suma Platita De Maria Pentru 2 Creioane De Acelasi Fel
O Propozitie In Cazul ACUZATIV Functia Sintactica De Atribut Subst Prepozitiomal Cu Cuvatul "gradina" O Propozitie In Cazul Genitiv Functia Sintactica De Atri
Transforma In Vorbire Indirecta Replicile. -Uite, Conita, Ionel Nu S-astampara! -Ionel! Striga Madam Popescu; Ionel! Vin' La Mama! Apoi, Catra Mine Incet: -Nu S