RO Study
👤
Ert1f7u02089
Ert1f7u02089
21-11-2018
Limba română
a fost răspuns
urgent dau coroana si puncte
Răspuns :
Gaby6392
Gaby6392
22-11-2018
titlul este un cuvânt sau o propozitie care arata sensul de baza al textului . Acesta evidențiază mesajul textului. titlul atrage cititorul prin dorința de cunoaștere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Folosoti In Propozitii Pronumele :ma,te,ne,va,imi,in,iti Pronume Peesinal Si Reflexiv
Vă Rog Mă Ajutați La Franceza Dau Coroană
CREATI SI REZOLVATI PROBLEME: repartizareeea Elevilor In Echipe. Va Rog Creati Si Rezolvatimi O Problema Pe Tema Data:repartizarea Elevilor In Echipe!!
Aria Unui Dreptunghi Este 54cm.Determina Perimetrul Dreptunghiului Stiind Ca Latimea Reprezinta 2pe3 Din Lungimia Dreptunghiului
State Vecine Ale Frantei Membre In Ue
Egalati: ...Zn+...FeCl3--> ...................... Mg+ZnSO4-->........................ Mg+...HCl-->............................ Fe+...HCl-->.........
1.Se Citesc 3 Numere A, B Si C. Sa Se Afiseze Cel Mai Mare! 2.Realizati Un Algoritm Care Rezolva Ecuatii De Forma:ax + B 3.Se Citesc 2 Numere A Si B. Sa Se Afis
Am Nevoie De O Poveste In Engleza Care Sa Aiba 100 De Cuvinte Si Sa Înceapă De La Propoziția (A Girl Was Walking Home One Day.)Povestea Trebuie Facuta La Timpur
Cum Sa Calculez 880÷40 Sa Imi Dea Cu Rest
Propoziții "frumoase"in Care Cuvintele Sa Înceapă Cu Aceleasi Litera.Gaseste Exemple Ca In Model:Găina Gabrielei Gaseste Gândaci Grasi.Ce Exemple Se Mai Da?apoi