👤
Ina123451
a fost răspuns

o compunere de 20 de randuri cu o intampare prin care sa ilustrezi dragostea de tara

Răspuns :

GbyMp
Eu ma consider o persoana ce isi iubeste tara.Orice om trebuie sa isi cunoasca si aprecieze originile.
Vara trecuta,am fost la bunica mea la tara.Ajuns/a acolo,bunica mi-a dat diferite treburi gospodaresti printre care sa fac oridine in odaia unde aceasta dormea.Asezand aproape tot in casa,zaresc in bibleoteca un album.Ma apropii si curios/curioasa il deschid.Acolo erau o mulțime de poze,monede si scrisori foarte vechi ce mi-au trezit adevaratul interes,asa ca o intreb de indata pe bunica despre album.Comform spuselor ei,atat pozele cat si scrisorile si monezile erau de pe timpul celui de al 2 lea razboi mondial,unde din pacate bunicul meu si.a pierdut viata.Eu nu l-am cunoscut,bineînțeles,dar voi stii mereu ca acesta a fost un om brav,ce isi iubea tara.
Datorita lui si a multor altor soldati ce s.au sacrificat pentru tara,acum traim intr.o tara libera in pace si armonie!Urmnadu.i exemplul noi toti ar trebuii sa ne iubim tara si sa ne pretuim originile!