RO Study
👤
Motanici
Motanici
20-11-2018
Matematică
a fost răspuns
VA ROG AJUTATI-MA URGENT ! 10
Răspuns :
Ninaninett
Ninaninett
20-11-2018
Sper sa te ajute răspunsul meu !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nastere 2. Dați 3 Exemple De Evoluția În Timp A Resurselor De Capital: A De La De La La La La Apoi La Apoi La Apoi La De La 3, Argumentați Cum Resursele De Capi
Determină Cele 3 Numere Naturale Consecutive A Căror Sumă Este Egală Cu 438 Va Rogggggggggggggg E Urgentt
X = Y + Z x = 1 z = 7z 7z = ?
Cealalu 8. Un Gard Are Forma Unui Dreptunghi Ce Lungime Are Gardul Unghiului Corespunzător Sunt De A) 7 M Şi 18 M; B) 9.2 Mp3 M C) 10.45 M Și 8.8 M? 173
10. Alegeţi Dintre Următoarele Elemente Pe Cele Ce Prezinta Caracter Electroziv :a) O B) Ca C) Na D) Ar E) Al F) F G) S H) Mg. Modelati Procesele De Ironizare:
Imaginează-ţi Că Ai Vizitat Farul Din Sulina. Scrie O Scrisoare, De Cel Puţin 150 De Cuvinte, Adresată Prietenului Tău Lonuţ/prietenei Tale Loana, Care Să Cupri
Ce Timp E Se Așeză? Am Nevoie Pentru Mâine Vă Rog!
A 2. Află Termenul Necunoscut: A + 44 = 90 A= =44-90 46 + A = 72 A A =. A - 26 = 37 60 - A = 45 A= A=. A=. A A - 28 = 58 A=. A=... A + 36 = 84 A = A=. 90 - A =
Subliniați Predicatele Verbale Din Predicatele Nominale Apoi Analizați Le Mihai Viteazul A Fost Un Domnitor Curajos Trupul Lui Ștefan Cel Mare Este Înmormântat
Va Rog Mult,eu Nu Înțeleg De Pe Manualul Digital.nici Ce Se Găsește Pe Internet,daca Puteți Să Îmi Dați Rezolvările Corecte