RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-11-2018
Studii sociale
a fost răspuns
descrie creativitatea in 5 caracteristici?
Răspuns :
Pitica200028
Pitica200028
20-11-2018
creativitatea anseamna imaginație , verdere artistică, concentrație,
Doar atâta stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AM Nevoie Ca Cineva Sa Imi Rezolve Problema :Andreea Si Marius Au Cules 24 De Ladite De Struguri ,a Cate 14 Kg Fiecare. Daca Marius A Cules 13 Ladite , Cate Kg
A=9x7- 2x4- 5x10 b=98-[7x7+3x7+5x3]
Caută Povești Despre Anumite Ființe Mitologice Din Cultura Populară Românească (de Ex: Ielele, Zburătorul, Strigoii Etc.) Dau Coroniță !!! Repede !
Intr-O Luna, Trei Dintre Duminici Au "cazut" În Date Pare . În Ce Zi A Săptămânii A Fost Data De 19 ?
Desparte In Silabe Cuvintele: Antarctica exoftalmic atletism sobritate sculptura somptuozitate aspru preincalzire astmatic dezagreabil exigent dovlecel varstnic
Urgent!!!! Ed. Civica
Un Complement De Timp ,loc Sau Mod Poate Fi Exprimat Printr -un Subtantiv ? Dau Coroana !!
Ce Valoare Are Tensiunea Indusa Intr-un Circuit, Atunci Cand Fluxul Magnetic Ce-l Strabate Variaza Cu 34 Wb In 1,7 S ?
Mihai Isi Legana Capul Intocmai Ca O Camila Iar Peintre Buze Ii Scapa O Bolboroseala Fara Sfarsit. Ce Funttie Sintactica Are Substantivul Capul ??? A
Utilizand Numai Operatia De Scadere ,scrieti A Numarul100 ,folosind O Singura Cifra De Cinci Ori B. Numarul 100 ,folosind O Cifra De 1si Patru Cifre De4 C