RO Study
👤
Emanuelolaru2008
Emanuelolaru2008
20-11-2018
Ed. muzicală
a fost răspuns
de unde vine litera f
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-11-2018
Litera F provine din alfabetul grecesc!
A nu se confunda cu alfabetul Fenician!El nu este total normal!
Sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Făceau Ăstea,am Uitat, Mă Poate Ajuta Cineva?
Buna! Stiti Cumva Daca O Pensiune Din Costinesti Ar Lasa 2 Fete De 13 Ani Sa Se Cazeze Acolo Fara Parinti?
Cum Scrieti Numarul 8 Ca Suma De Numere Nenule Naturale Diferite Doua Cate Doua,in Care Fiecare Termen Este Mai Mare Decat Cel Din Fata Lui?
Determinați Numărul Real Pozitiv M Pentru Care Dreapta X=2 Este Axă De Simetrie A Graficului Funcţiei F:R→R, F(x) = 2x² - (m² −1)x+3.
Care Este Sensul De Deplasarea A Elementului 2 Când Elementul I Se Roteşte În Sensul Indicat De Săgeata? A. Spre Dreapta B. Spre Stânga C. Nu Se Deplasează D. I
2 Kg De Cireșe Și 1 Kg De Roșii Costă 21 RON 1 Kg De Cireșe Și 2 Kg De Roșii Costă 18 RON Este Posibil Ca Un Kilogram De Roșii Și 1 Kg De Cireșe Să Coste 14 RON
Vă Rog Exercițiile De La 1 Până La 8!
Determinați Numărul Real X Pentru Care Numerele 5, 2x+3, 2x+7 Sunt Termeni Consecutivi Ai Unei Progresii Aritmetice.
Fie Funcția Injectivă F:{-2, -1, -, 1, 2} →{-2, -1, 0, 1, 2}. Să Se Calculeze F(-2)+f(-1)+f(0)+f(1)+f(2).
TEMA PENTRU ACASA PRIVEŞTE ÎN JURUL TĂU ŞI VEZI CUM APLICĂ CEILALŢI PUNCTELE DE ÎNVĂŢARE APLICĂ TU ÎNSUŢI PUNCTELE DE ÎNVAŢARE NOTEAZA ŞI PREZINTĂ ÎN SEDINŢA UR