RO Study
👤
Ionela2802
Ionela2802
20-11-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos!!!......pe 1
Răspuns :
Ina1770
Ina1770
20-11-2018
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Aria Unui Triunghi Dreptunghic ABC Care Are Masura Unhiului A = 90(grade) Si Masura Unghiului B=45(grade) Si BC=18 Cm
Toate Oasele Corpului Uman (206 Oase) In Coloana Va Roggg !!!!
Daca Un Triunghi Dreptunghic Are O Cateta De 12cm Si Ipotenuza De 20cm atunci Perimetrul Triunghiului Este Egal Cu .......cm
Trunchiul Unui Brad Inalt De 18 M A Fost Rupt De O Furtuna La O Distanta De x Metri Fata De sol, Astfel Incat Varful Lui Atinge Pamantul La 12 M De Radacina. D
Salut.Am Si Eu O Simpla Intrebare. Sunt Clasa A-VIII-a Si Am Intalnit Intr-un Model De Simulare Evaluare Nationala Urmatorul Excercitiu:Se Considera Functia F:R
Cum Se Analizeaza De Craciun
SUMA A 2 NR ESTE 916. IMPARTIND NR MAI MARE LA CE MAI MIC SE OBTINE CATUL 8 SI RESTUL 7 . DESCOPERA VALOAREA DEIMPARTITULUI SI A IMPARTITORULUI .
Care Este rolul Virgulei In Secventa ''vorbele Tale,tata,sunt Pentru Noi Ca O Icoana...'' Multumesc!
Suma A 2 Nr Este 113.Daca Impartim Primul Nr. La Al 2 Obtinem Catul 6 Si Restul 8. Care Sunt Cele 2 Numere
O Scoala A Cumparat Pentru Biblioteca 325 De Carti Cu 8 Lei Si Cu 14 Lei Bucata Platindu-se 3254 Lei. Cate Carti Din Fiecare Sau Cumparat?