RO Study
👤
Matahala70
Matahala70
18-11-2018
Geografie
a fost răspuns
care sint corpurile create de om, de ex :
Răspuns :
AlishaMasha
AlishaMasha
18-11-2018
Sunt destul de multe :
caietul,stiloul.preparate cu ingrediente din natura ,felicitari ... etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
_____daca. 4x3x Este Divizibil Cu 2 Valoarea Numărului X Poate Fi:?
SCRIS1. Colegulului Tău De Bancă Îi Plac Foarte Mult Poeziile. El A Participat La Un Concurs De Poezieunde A Obţinut Premiul De Cel Mai Bun Recitator,Scrie, Pe
După Ceapă Scrie "varză "va Rog Ajutati-ma!
Metoda Comparației 12 Saci Cu Cartofi Şi 8 Saci Cu Făină Cântăresc 920 Kg, Iar 12 Saci Cu Cartofi Şi 6 Secicu Făină Cântăresc 840 Kg. Cât Cântăreşte Un Sac Cu C
234:9+[4000-(31+7)x15]:5-219:3=
Triunghiul ABC Este Isoscel BC= 18 Dam, M(<ABC) = 60⁰, AC Este Bisectoarea Unghiului <BAD, Iar M(<ADC) = 90⁰1. Calculează Perimetrul Triunghiului ABC Ș
Vreau Sa-mi Rezolvati 2-3 Subpuncte , Ca Sa Am Model Si Incerc Sa Rezolv ! DAU COROANA ! Scuze Ca Nu Se Vede Prea Clar , Dar Am Nevoie Sa-mi Rezolvati Cel Putin
3. Determinați Două Numere Naturale, Ştiind Că O Pătrime Dintr-un Număr Este Egală Cu O Șesime Din Celălal număr, Iar Diferența Pătratelor Lor Este Egală Cu 72
Dau Coroana Este Pentru Clasa A V-a,va Rog Repede Este Până Pe 4 Mai,dau Coroana Repet
MITUL LUI ICARDedal, Meterul Care Inventase Securea, Burghiu, Fierastraul, Cleptele, Ciocanul Șichiar Firul De Plumb, A Sutrnit Minia Lui Minos, Regele Cretei.