RO Study
👤
Missmodel
Missmodel
18-11-2018
Chimie
a fost răspuns
Ajutor
enorm urgent
sper că se înțelege
!!!
Răspuns :
Roberteladrianpb6zy7
Roberteladrianpb6zy7
19-11-2018
raspunsul meu.........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează: A) 1/5 X 1/4 B) 3/7 X 2/11 C) 3/8x 5/6 D) 5/9 X 3/4 E) 7/15 X 5/14 F) 5/6 X 3/20
Repedeeee Ex 1!!!!!!!! Dau Coroana Si 100 De Puncteeee!!!! Aveti Poza Atașata!!!!!!!
Completează Casetele Cu Semnele Operațiilor Pentru A Obține Propoziții Adevărate. Dau Coroană Celui Mai Rapid Și Corect
1. Reciteşte Cu Atenţie Textul, Apoi Răspunde La Întrebări. D) De Ce Dorothea Nu Se Mai Simțea Atât De Rău, Deși Fusese Aruncată În Mijlocul Unei Ţări Strálne E
In Rombul ABCD Se Noteaza AC Intersectat BD={O}.Daca A AOD=3,8 Dm²,calculati A ABCD. VA ROG IMI REZOLVATI PE CAIET!! UREGENT !!!!!!!!!!!
Când A Apărut Romanul Ion?
Radu Se Deplaseaza, Cu Bicicleta, Dupa Legea De Miscare X=4+2t(m), Unde T=timpul Este Exprimat In Secunde: a) Reprezinta Graficul Miscarii Folosind Minim 5 Punc
Pls Repede Numiti Trei Plante Care Trăiesc In Padure!!!! Dau Coroana!!!!
Realizeaza O Fisa De Caracterizare A Unei Organizatii Non-guvernamentale Ce Acționează În Localitatea Ta Sau La Nivel Național.
Am Nevoie Scena Cantecului Din Morometii " Cat Ieseau Din Iarna, Si Pana Aproape De Sfantul Nicolae [...] -Da! El E! Raspunse FataMorometii Se Dezamortirasi Rev