RO Study
👤
Adam7887
Adam7887
17-11-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog mult de tot .......
Răspuns :
Roinar
Roinar
18-11-2018
Sper ca înțelegi ceva din scrisul meu minunat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Model De Argumentare La Fabula Pentru Examen Va Rooog Cu Aliniat Si Puncte Puncte Unde Trebuie Sa Dau Exemple MULTUMESC !!
Cum Se Scrie Corect Trining Sau Training
Mai Sunt 2 Zile Pana La Examen Nu Pot Sa Inteleg Functia Sintactica In Niciun Fel Rima Si Masura La Fell Ajutorrrr Ce Sa Fac
Cuvântul Cu Inteles Asemănător Pentru,,pribege'': a)răstignite b)călătoare c)răzlețe d)frânte Alege Varianta Corecta
Suma Vecinilor Numărului 30
Trei Numere Naturale Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 0,2;0,(3) Si 0,25. Aflati Cele Trei Numere Daca Suma Lor Este 72. Urgent!!!!
Bunicii Dorinei Au Aceeași Varsta . Compara Varsta Bunicului Dorinei , Care Are Dublul Numarului 43, Cu Varsta Bunicului Anei , Care Are Cu 7 Ani Mai Putini Dec
Am Niste Intrebari La Sfera...deci Stiu Formulele De Baza...dar Care Sunt Cele De La Calota Sferica? Si La Celelalte Chestii??? Nu Mai Stiu Imi Trebuie Toata Le
Derminati Valorile Intregi Ale Lui X Pentru Care E(x) Este X-5/x+2 Și Este Numar Natural
Masurile Unghiurilor A B C Ale Triunghiului Abc Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 1,3,6. Bisectoarea Unghiului B Intersecteaza Latura Opusa In D . SE Prelu