RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Analizati subst:
Peste rauri pod sa puie
Răspuns :
Baleva
Baleva
09-02-2015
peste rauri-substantiv comun,nr plural, cazul acuzativ, functia sintactica de complement circumstantial de loc.
pod-substantiv comun nr singular cazul acuzativ functia sintactica de complement direct
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Două Kilograme De Pere Costă Cît Trei Kilograme De Mere. Maria A Cumpărat Un Kilogram De Mere Și Un Kilogram De Pere, Achitînd Suma De 10 Lei. Determinați prețu
Am Nevoie De Niște Curiozitati Despre FLUVIUL ZAIR(Congo)
1)Din Numarul Cu 12304 Mai Mare Decat 839 Scade Diferenta Numeelor 31000 Si 24173. Repede..Multumesc!
Vreau Si Eu O Compunere In Engleza Despre O Vacanta La Munte Sau La Mare Sau Si In Alte Locuri.
Marind Cu 3 Unul Dintre Factorii Unui Produs,produsul Se Mareste Cu 6. Aflati Cel De-al Doilea Factor Al Produsului.
Diferența A Doua Nr. Este 16. Identifica-le, Știind Ca Primul Se Cuprinde In Al Doilea De 3 Ori.
AJUTATIMA VA ROG CA NU STIU LE VREAU CORECTE VA ROG
Se Citeste De La Tastatura Un Numar Natural N. Afisati Cel Mai Mare Multiplu A Lui 7 Mai Mic Decat N.
Noteaza Propuneri De Masuri Pentru Protejarea Plantelor Si Animalelor Aflate Pe Cale De Disparitie
10% Din Efectivul Unei Clase De 20 Elevi Sunt Corigenti . Care Este Probabilitatea Ca , Luand La Intamplare Un Elev , Acesta Sa Fie Promovat?