RO Study
👤
Gazegogu52
Gazegogu52
16-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Am pus poza. Urgenttt...
Exercitiul 1
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
16-11-2018
Rezolvarea in atasament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Un Proiect Despre Cities Of The Future O 40-50. Rânduri Va Rog Urgent Dau Coroniță Și 5 Stele
Bună, Vreau Și Eu Repedeeee Dacă Se Poate Va Rog Sa Știu Obiectele Magice Din Basmul Hotul De Împărat De Petre Ispirescu Pe Care Le-a Dobândit El Și Personajele
Recitiți Începutul Piesei De La Pagina 154 Și Grupați Indicațiile Autorului În Extreme Și Interne
6. În Trei Lăzi Sunt 98 Kg De Prune. În Prima Ladă Sunt 36 Kg, În A Doua Cu 2 Kg Mai Multe, Iar În A Treia Ladă, Restul. Câte Kilograme Sunt În A Treia Ladǎ?
2 Elevii Unei Clase Au O Întâlnire Cu Nişte Alpinisti. Scrie În Coloana B Ce Le Spun Alpinist Copiilor. Observă Modelul: Cum Să Se Antreneze - Cum S-au Antrenat
Spre Deosebire De România, S-a Menţinut Pe Acea comuniştii Cehoslovaci Au Început Să Aplice Politici Foarte Asemănătoare Cu Cele Ale Lui Ungaria. [...] Conducer
B) Muşuroaiele Termitelor Ajung La O Înălțime De ____ Metri. Diferenţa A Două Numere Este 27. Al Doilea Număr Este De 4 Ori Mai Mare Decât Primul. Cât Este Prim
17 Bucătăreasa Palatului Avea 44 De Ani Când S-a Născut Fata Cea Mică. Câți Ani Are Acum? 14 R: Ani 30
7.Stabileste Felul Propozitiilor Din Textele Date. DAU COROANA <3
XI4.126 Suma A Trei Numere Este 2 536. Primul Număr Reprezintă O Şesime Din Al Doilea Număr, Iar Al Treilea Este Egal Cu Jumătate Din Cel De-al Doilea Număr Plu