RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-11-2018
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna a depana
Răspuns :
Hrimiucsabina62
Hrimiucsabina62
15-11-2018
A depana = a consuma , scuze am spus gresit prima oara
Answer Link
Arenagheorghe
Arenagheorghe
15-11-2018
A depana= a consuma
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2x -1supra1-x=3x+2 Supra 1-2x...help Me!
Salut Imi Da Si Mie Cineva Rezumatul Cartii Prin Foc Si Sabie
1. Numerele Naturale A Si B Pentru Care 3ab + A= 2001 Sunt Egale Cu ...... . Vreau Rezolvarea Completa! 2. Stiind Ca 8a+7ab=249 Si 5a +6b=193, Atunci Suma A+b E
În Vara Ăsta Din Cei 26 De Elevi Ai Clasei Noastre, Numai 5 Nu Vor Putea Pleca De-acasa În Vacanta. Dar, 14 Vor Pleca La Munte Și 16 La Mare, Constată Doamna D
1)Transcrie Din Text O Metafora, Un Epitet Si O Personificare.2)Identifica Un Vers Din Care Reiese Adresarea Directa A Eului Poetic Catre Primavara.O, Tu, Cea M
Salut Imi Da Si Mie Cineva Rezumatul Cartii Cei Treiu Muschetari
Suma A2 Numere Ste Cu 18 Mai Mare Decat Diferenta Lor.sa Se Afle Cele 2 Numere,stiind Ca Diferenta Lor Reprezinta Un Sfert Din Numarul Mai Mare
1)Fie X Un Numar Natural ,x>1.Daca Fractia X/6 Nu Se Mai Poate Simplifica,atunci Fractia 5x/24 Este:2)Numarul 5 Este Solutie A Ecuatiei 3x-a=-1 Daca A Este:3
In Triungjhiul Dreptunchic ABC Cu M(<A)=90 Construim AD Pe BC,D Apartine BC.Daca BC=5BD & AD=24,calculati Lungimea Ipotenuzei (BC)
Suma A2 Numere Ste Cu 18 Mai Mare Decat Diferenta Lor.sa Se Afle Cele 2 Numere,stiind Ca Diferenta Lor Reprezinta Un Sfert Din Numarul Mai Mare