RO Study
👤
Vali16079
Vali16079
15-11-2018
Engleza
a fost răspuns
Vreau și eu urgent traducerea textului:
Răspuns :
Luna1749
Luna1749
15-11-2018
este prea mare cred ca nimeni nu o sa iti raspunda
Answer Link
Gigibecali68
Gigibecali68
15-11-2018
Dacă vrei sa traduci textul în romana descărcați de pe magazin play Google translate și în poza nu prea se vede bine textul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. Despre Reflexe Se Pot Afirma Următoarele, Cu Excepţia:A. Baza Anatomică A Actului Reflex Este Arcul ReflexB. Receptorul Este O Structură Excitabilă Care Răs
Cel Mai Mare Numar Intreg Mai Mic Sau Egal Cu -3radical Din 5 Este... Raspunsul Corect E 7, Dar Vreau Rezolvare , Va Rog
Bună! Am Nevoie De Ajutor Cu Rezolvarea Acestei Problema De Chimie : IN URMA REACTIEI DINTRE O SOLUȚIE DE NaOH CU PH=13 ȘI O SOLUȚIE DE HCl CU PH=1 REZULTA 120
Va Rog Rezumatul Nuvelei "La Hanul Lui Manjoala" Rapid Dau Coroana!
Rezultatul Calculului (-1) + (-2) +... + (-5)
UPT AL237. Vă Rog Frumos,stiu Ca Raspunsul Este E).
Repede•In Enunțul După Multa Vreme, Când Pur Si Simplu Nu Se Mai Putea Abține Există A)două Verbe Cu Funcția De Predicatb)un Verb Cu Funcția De Predicat Si Un V
În Procesul De Descompunere Termica A Alcanilor, Legăturile C-C Se Rup La Temperaturi Mai Scăzute Decât Legăturile C-H Deoarece:1) E C=c > E C-h2) E C-c <
Îmi Puteți Explica Cum Se Rezolvă?
23. Într-un Vas Închis Cu Volum Constant Se Găsește Amoniac. Cum Variază Presiunea În Vas, Dacă 60% Din amoniac Se Descompune În Elemente, La Temperatură Const