RO Study
👤
Crisys
Crisys
15-11-2018
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la engleză urgent!
Răspuns :
DanielBro2019
DanielBro2019
15-11-2018
1.WITH
2.WITH
3.WITH
4.BY
Sper ca te am ajutat :D corana plizzz
Answer Link
Deliaape
Deliaape
15-11-2018
The window was broken with a rock. Geamul (fereastra) a fost spart cu o piatra.
She was hit by a car. Ea a fost lovita de o masina.
The cake was made with raspberries. Tortul a fost facut cu zmeura.
The short-story was written by Alice Munro. Scurt metrajul a fost scris de catre Alice Munro.
din pacate nu se vede in poza.
The garden was dug with a spade. Gradina a fost sapata cu o sapa.
The house was built by wood and bricks. Casa a fost construita din lemn si caramizi.
The soup was made with onion and celery. Aceasta supa a fost facuta din ceapa si telina.
The parcel has been delivred by the postman. Coletul a fost livrat de catre postas.
The lette will be written with a pencil. Scrisoarea va fi scrisa cu ajutorul unui creion.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Laturile Unui Triunghi Sunt Reprezentate De Trei Numere Consecutive.Agla Catveate Fiecare Latura Stiind Ca Perimetru Are 96 Cm.
Ex Din Imagine .Va Rog.
Va Roggg Urgent!!!!!!Vreau Si Eu Propozitii Cu Cuvintele De Acolo Dar Nu Cu Explicația!!!
Ionut A Rezolvat 4 Supra 9 Din Numarul De Probleme Din Tema Pentru Acasa, Iar Ada A Rezolvat 4 Supra 6 Din Acelasi Nr De Probleme. Care Elev A Rezolvat Mai Mult
??????????????????????
Intr Un Spatiu De Joaca Sunt 3 Cutii Cu Cate 65 Cuburi Mari 5 Cutii Cu Cate 43 De Cuburi Nijlocii Iar Restul Sunt Cuburi Mici.Stiind Ca In Total Sunt 500 Cubur
In Trapezul Dreptunghic ABCD,masura Unghiului A = Masura Unghiului D= Cu 90 De Grade , AB = AD = 12 Radical 3 Cm Si Masura Unghiului C = 60 De Grade. Calculati
Exercițiul 7 Vă Rog, Urgent! Dau Coroană Și Multe Puncte••••!!!!!!!!!!!
Bună ,am Nevoie De Ajutor ,va Rog. 1. Ce Cantitate De Substanta Dizolvata Contine 100 Ml Solutie HNO3 De Concentratie 0,1 M ? 2. Care Este Concentrația Mo
Află Unul Din Factori Știind Că Produsul Este 30 Iar Celălalt Factor Este Jumătatea Numărului 12 Dau Coroana Va Rogg