RO Study
👤
Nera82010
Nera82010
15-11-2018
Matematică
a fost răspuns
Rezolvare pt. clasa a II a
Răspuns :
Alinaflorescu84
Alinaflorescu84
15-11-2018
200+135+45=380
Aduni toți catei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut Tuturor! As Avea Nevoie De Un Mic Ajutor E Pentru Scoala Si Imi Trebuie Pe Maine:O Compunere Descriptiva De 15-20 Randuri In Care Sa Fie Un Fenomen Al Nat
Crie 5 Reguli Pe Care Ai Dorii Sa Le Respecti In Fiecare Zi , La Scoala, Acasa, Pe Strada.
Care Din Urmatoarele Expresii Are Valoarea Adevarat Daca Si Numai Daca Variabila Intreaga X Are Ca Valoare Un Numar Impar Strict Pozitiv?a. X%2≠0 si x>0
Vreau O Compunere Cu Titlul ,,Sfarsit De Toamna'' Care Sa Iba Toate Partile Unei Compuneri Si Sa Para Scrisa De Mine
Trei Bucati E Sfoara masoara Impreuna 7 500 Metri .primele Doua Bucati Au Impreuna 5 750 Metri Iar Ultimele Doua 4 958 Metri .CATI METRI DE SFOARA MASOARA FIEC
Vă Rog Să Mă Ajutați ! Sună Cam Așa :Formulați 10 Întrebări Pe Engleză Pentru Colegii Legat De Școală.Vă Rog Să Mă Ajutați !REPEDE!!!!
Am Nevoie Pentru 4 Rime Bune Pentru Versurile Astea "Trandafir De La Gosmani Am Iubi
3 Enunturi Cu Cuvantul ''dor'' < In Care Sa Aiba Alte Sensuri
Construiti Enunuturi In Care Cuvintele Casa, A Descarca,limba Sa Fie Folosite Cu Sens Propriu (de Baza Si Secundar)si Cu Sens Figurat Ajutati-ma Cat Puteti De R
Make Sentences In The Present Perfect Simple Tense With ''for'' Or ''since''.She/not Live/at Home/February.I/not See/my Cousin /last Summer . Va Roo Foarte Muul