RO Study
👤
Enachemarian26
Enachemarian26
09-02-2015
Limba română
a fost răspuns
carti postale cu urari de paste
Răspuns :
Olimpia1234
Olimpia1234
09-02-2015
In noaptea Invieri, cand clopotele bat Cu lumanari aprinse, cu sufletul curat Sa spunem impreuna "Hristos a inviat".
Cu lumanari aprinse Cu sufletul curat, Sa spunem "Hristos a inviat"
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Spatiile Goale Cu Forma Potrivita A Verbului . Am Timp Pana La 15:30
Sall!Am Nevoie De Ajutor Cu Tema La Matematica! Stiind Ca X+3y=2y+z=14,calculati: a)x+5y+z b)3x+15y+3z c)5x+11y-2z d)5x+19y+2z
1. In Textul Citat, Ochii Mamei Sunt Asemanati Cu: a) Doua Stele; B) Doi Sori; C) Doi Luceferi. 5) Numiti Un Sentiment Sugerat In Versurile Poeziei Citate.
Daca O Prisma Triunghiulara Regulara Are Latura Bazei Egala Cu 6 Cm Si Aria Laterala Egala Cu 144cm Patrat, Atunci Inaltimea Prismei Va Fi De ..cm
In Triunghiul ABC , Masura Unghiului A = 90 De Grade , AD Perpendicular Pe BC , D Apartine Lui BC . CD = 8 Cm , BC = 18 Cm . Calculați : BD =?
Poate Cineva Sa Ma Ajute Cu Explicatii Detaliate La O Tema Pentru Informatica ? Modelul Pentru Bac Emis In 2015. Multumesc Pentru Atentia Si Ajutorul Acordat!
Va Rog Frumos Ma Puteti Ajuta Cu O Problema Cu Rezultatul 9:9=1
Va Rog Sa Imi Spuneti Cum Inmultesc/impart Un Nr Zecimal In Perioada Cu Un Nr Natural. (7,(3) Imultit Ce 150
Media Aritmetica A3 Nr Naturale Pare Consecutive Este 8 . Scrieti Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Nr Dintre Acestea !!!!mDAU COROANA
Media Aritmetica A3 Nr Naturale Pare Consecutive Este 8 . Scrieti Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Nr Dintre Acestea !!!!mDAU COROANA