RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-11-2018
Matematică
a fost răspuns
a+666=489 dau coroana este urgent
Răspuns :
Nico790
Nico790
14-11-2018
Sigur așa este exercițiul?
a+666=489
a=489-666
a=-177
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Zori De Ziua Se Revarsa Peste Vesela NaturaPrevestind Un Soare Dulce Cu Lumina Si Caldura. In Curand Si El Apare Pe-orizontul Aurit,Sorbind Roua Diminetii De Pe
Demonstrati Ca (1a+a1+1b+b1) Se Divide Cu (a+b+2)demonstrati Ca (abc-bc) Se Divide Cu 100aratati Ca B Sew Divide (1ab-10ori 1a)
Suma A Trei Numere Este 1012.Aflați Numerele,știind Că Al Doilea Este Cu 40 Mai Mare Decât Jumătate Din Primul,iar Al Treilea Este Triplul Primului Număr.
Compune O Problema Cu Cuv.pestera Si Stalagmite
Buna. Am Si Eu O Problema Si Sper Sa Ma Puteti Ajuta. Zice Asa: Un Gospodar Are 50 De Pasari: Gaste, Gaini Si Rate. 18 Nu Sunt Gaste, 12 Nu Sunt Rate, Iar 20 Nu
1. Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Consecutive (catul Mai Mic Decat Restul). 2. Aflati Cate Numere De Trei
Astept RaspunsSe Dau Multimile A={1,3,4,6,10} Si B ={2,3,4,6,8,10}.Cel Mai Mic Numar Natural Care Apartine Multimii A (SEMNUL U intors) B Este...
Buna Am Si Eu O Intrebare Sper Ca Ma Puteti Ajuta, Zice: Scrie Pentru Fiecare Personaj In Ce Perioada De Varsta Se Incadreaza:Mama Lui Nica->bunicul David-&g
Imi Poate Spune Cineva Care Este Timpul Si Spatiul Din Pasa Hassan De George Cosbuc
Punctele N Si P Sunt Mijloacele Laturilor [AB] Si [AC] Ale Unui Triunghi Oarecare ABC. Stabiliti Pozitia Punctului M Apartine (BC) Astfel Incat Patrulaterul ANM